Suluova Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://suluovatml.meb.k12.tr
Adres : MAARİF MAHALLESİ ORTAOKUL CADDESİ NO 19 SULUOVA/AMASYA
VİZYON : Öğrencilerimiz modern çağın insanlığa sunduğu teknolojiyi kullanabilen bilgi, birikim ve donanıma sahip olsun. Okulumuzda hem öğretmenler hem öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Biz hepimiz öğrencilerimizin başarılarını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.
MİSYON : Muhasebe, ticaret, bilgi işlem ve bilgisayar programcılığı alanlarında günümüzün gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER - DOĞALGAZ YAKITI İLE
Servis : Servis Bulunmamaktadır.
Ulaşım : ULAŞIM İLE İLGİLİ HİÇBİR PROBLEM BULUNMAMAKTADIR
Yerleşim Yeri : SULUOVA AMASYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 1 KM UZAKLIKTA, İL MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri : Kontenjanlarımız Bütün Sınıf Düzeylerinde 102´dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz Puansız Öğrenci Almaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz sınavsız öğrenci aldığı için sınav başarı durumu bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2020-2021 Yerleşen Öğrenci Oranı %33
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda voleybol, basketbol, futsal, badminton vb. etkinlikler düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz fen laboratuvarında ders etkinlikleri kapsamında faaliyetler düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : Hibe Projeleri, Avrupa Birliği ve TÜBİTAK projelerine başvurular yapılmaktadır. Okulumuzda en son 2011 yılında Engelsiz Yarınlar isminde hibe projesi gerçekleştirilmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Ulusal Ajans projelerine başvurular yapılmaktadır.